GJORD I PERU

free delivery banner

KÄLLA PÅ ULL

All vår ull kommer från små jordbrukare i Perus högländer. Varje grupp av rå ull har ett batchnummer som lätt spårar sitt ursprung.

Därefter sorteras fibrerna i en fabrik i södra Peru. Det finns tre typer av fibrer baserade på mikron: 26,5 (superfin) 22,5 (baby alpacka) och 18-18,5 mikron (Royal). Vi använder bara Royal Alpackaull. När de har sorterat, tvättats och färgat fibrerna så skapas vårt specialgarn.

feedback banner

SKAPA TYGER

I Peru är våra tyger unikt för utomhusplagg. Vi lyckades skapa de ultimata kläderna med slitstarka och lätta stickor.

Efteråt applicerar vi olika temperaturer och vibrationer på vår ull för att ge en signatur touch av glans som ingen annan har.

the menu banner

DESIGN PÅ VÅRA VÄSKOR

Vi designar alla våra plagg med en funktionell passform. Camping i Anderna, vi förstår vikten av full täckningsutrustning.

Vi designade varje plagg nära för att passa backpackaren och resenären som utforskar naturens intensiva kalla och varma förhållanden.

Confectioner image

Vi hämtar ull från Peru och skapar våra kläder i Peru.

Hur kan vi göra det? Vi är själva peruanska och vi har rest runt i världen. Genom att ha en djup anslutning till våra rötter kan vi tillhandahålla one-of-kind artiklar. Alla våra artiklar exporteras till våra lagringsområden i Nederländerna och USA.

Signature image