ÅTERBETALNINGSPOLICY

Återlämningsgaranti

Avkastning

Vår policy varar i 15 dagar för returfrakt till länder i EU och Storbritannien.  Om 15 dagar har gått sedan ditt köp kan vi tyvärr i allmänhet inte erbjuda dig återbetalning eller utbyte.

För att vara berättigad till retur måste artiken vara oanvänd och i samma skick som du fick den enligt garantin nedan. Den måste också finnas i originalförpackningen.
För att slutföra din retur kräver vi ett kvitto eller ett köpbevis.
Vänligen skicka inte tillbaka ditt köp till tillverkaren.
Det finns vissa situationer där endast delvis återbetalning beviljas (om tillämpligt)
Varje artikel som returneras mer än 15 dagar efter leveransen
Återbetalningar (om tillämpligt)
När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har fått din returnerade artikel. Vi kommer också att meddela dig om godkännandet eller avslaget på din återbetalning.
Om den har blivit godkänd, kommer din återbetalning att behandlas, och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller den ursprungliga betalningsmetoden inom ett visst antal dagar.
Byte (om tillämpligt)
Vi ersätter endast föremål om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta den mot samma artikel, skicka oss ett e-postmeddelande till info@armsofandes.com

Frakt

Vid godkännande av retur skickas en markleveransetikett till dig med returadressen för artiken.

Garanti

Arms of Andes ger en full återbetalning för alla defekterade artiklar. Naturligt slitage, inklusive pilling och nötning, omfattas inte av garantin. Skador som gjorts av användaren, inklusive men inte begränsade till rippor, täcks inte av garantin, inklusive skador som uppstått under tvätt, inte enligt våra utsända tvättinstruktioner. Skador kommer att bedömas av Arms of Andes för att avgöra om de faller under garantin.